maandag 7 augustus 2023

Dag 9 - update

Voor je het weet is er zo maar een dikke week voorbij. Het gaat veel te snel. Om een uur of vier in de ochtend word je hier wakker van de duizend hanen in de omgeving. Eentje begint en de anderen nemen het binnen de kortste keren over. Ook die bij ons.  Die onder ons slaapkamerraam. Die kan er wat van. Het duurt een paar minuten en even later hoor je de moskee. Gelukkig val je daarna wel weer in slaap. Als het niet te warm is. Want het is hier heel heel. ‘s Nachts nog wel een graadje of 28. 

Na het ontbijt in de auto naar Kalkan. We hadden ligstoelen gehuurd en parasols dus een dagje vitamine D verzamelen. Genieten van het koele kristalheldere water en van de drankjes vers en koud uit het winkeltje verderop. 

Thuis eten en daarna naar Patara-beach om vanaf mooie zandduinen de ‘sunset’ te bewonderen. Helaas was de zon net ‘ge-set’ toen we aankwamen. De weg er naar toe was een steil zandpad met gaten en kuilen en we waren niet de enige. Druk dus. Wel jammer want het had heel mooi kunnen zijn. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...