dinsdag 22 juli 2014

Update

Het begint behoorlijk druk te worden hier in Zeeland. Gisteren deed ik even boodschappen hier bij de plaatselijke AH en er was geen doorkomen aan met het winkelkarretje.
Ook zijn bijna alle plaatsen op de camping nu bezet en dat geeft een gezellige drukte. Bij het animatiegebouw is nu het 'spetterfestijn' en daar zijn de kinderen nu naar toe. 

Die animatie is voor de kinderen geweldig. Er zijn doorlopend activiteiten die georganiseerd worden door een aantal animatiemedewerkers. Jonge meiden en dito jongens herkenbaar aan het Ardoerlogo op hun shirt. Mert en Ebru vinden niet alles een succes maar de bingo, het schuimfestijn door de plaatselijke brandweer en de dagelijkse schaterparade kunnen de goedkeuring nog wel wegdragen. 

Voor de rest merk je dat het vooral blonde meisjes van zes zijn die meedoen met het knutselen en dergelijke aanverwante tuttelactiviteiten. Ebru voelt zich eigenlijk te groot en Mert heeft een broertje dood aan creatieve bezigheden. 

En zo is de vakantie de laatste week ingegleden. Het is al weer dinsdag en we volgen het nieuws van MH17 op de voet. Gelukkig is er nu hoop dat de slachtoffers binnen afzienbare tijd in Nederland aan zullen komen. En dan zal na een tijdje het nieuws hierover verdrongen worden door andere zaken. Zo gaat dat meestal. 

Heel langzaam beginnen we te denken aan ons vertrek zaterdag. Maar echt heel langzaam. Het is heerlijk weer, na een smerige kille dag gisteren, en de vooruitzichten zijn prima. Dus we genieten volop. En ik heb nog boeken genoeg. En Mert ontpopt zich als een goede assistent-kok. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...