zondag 13 juli 2014

Looms

We konden er niet omheen. In Burgh was avondmarkt. Zo'n lekkere toeristische kramenverzameling met onderbroeken, wonderbeha's, haarkammetjes maar dan net anders, zonnebrillen, tattoo's, chiros, friet, haring en nog heel veel meer.
En het was druk. Allemaal toeristen. Nederlanders. En Duitsers. Heel veel Duitsers. Kraampjes met Duitse voetbalsjaaltjes en dito petjes. 

En looms. Tien kramen met looms. Twintig kramen met looms. De een nog goedkoper dan de ander. We hebben in de caravan al een kast vol looms. Maar nog niet genoeg looms blijkbaar. Dus  daar ging een deel van het vakantiegeld van de kinderen. Een megabox looms voor slechts een tientje. En dus liep pa met twee megaboxen in een mega-plastic zak te sjouwen. 

Nu komt het wel goed uit trouwens. Want je kunt goed loomen bij slecht weer. En dat is het nu. Het giet. En de kinderen vermaken zich. Looming business.




1 opmerking:

  1. Hier is het prachtig weer, nog even en dan zijn de buien bij jullie ook voorbij.

    BeantwoordenVerwijderen

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...