woensdag 9 juli 2014

Storm en regen

Eerlijk is eerlijk. Je gaat op vakantie om tot rust te komen. Te onthaasten en te genieten van een niet alledaagse omgeving zoals zee en strand. En in mijn beleving hoort daar toch wel mooi weer bij. Zodat je lekker buiten kunt leven, met weinig kleding toe kunt en dat je 's avonds rozig van de zon je bed inkruipt.

Schuddende caravans, klapperende luifels en voortenten en het tevoorschijn halen van extra haringen en scheerlijnen horen daar dus niet bij. 

Ja. Het stormt hier en daarbij ook striemende regen. Lange broeken, vesten en dikke sokken. Zitten in de voortent, het zoveelste spelletje Rummycub en nog maar weer eens kijken op buienradar.nl wanneer het droog zal worden. 

Toch heeft het wel iets. Maar niet te lang alsjeblieft. Straks even naar het strand. Want "aan zee is het nu leuk hoor jongens..." Sprak papa alwetend wijs om de stemming er in te houden.
En... ik hou hem gewoon aan die korte broek. 


1 opmerking:

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...