zondag 5 januari 2014

Vakantie voorbij

Dat was het dan. De kerstvakantie. Op 20 december 2013 om half vier begon hij. En op dat moment duurde hij ook het langst. Nu is het zondagmiddag 5 januari 2014. En het einde is echt in zicht. Als je glas halfleeg is dan zeg je dat hij afgelopen vrijdagmiddag is is opgehouden te bestaan. De kerstvakantie. Die mooie break. Halverwege het schooljaar. Van geen wekker hoeven te zetten. Van lekker nog niet naar bed gaan, want morgen toch uitslapen. Van lang in de pyjama blijven zitten. Van lang de tijd nemen voor de krant. En nog maar een kopje koffie voor ik ga douchen.

Maar nu niet meer. Ik heb net in mijn agenda gekeken om eens te zien wat er morgen op het programma staat. Nieuwjaarsreceptie. Om vier uur. Ook leuk.
En de volgende vakantie begint op 22 februari. Dat heet krokusvakantie. En dat is al over zeven weken. Dat is af te zien toch? Of er dan al krokussen zijn zal de tijd leren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...