donderdag 15 september 2011

Alleen ...

Papa heeft lekker eten gekookt. Stukje zalm met een sausje en pasta. We konden niet aan tafel eten, want we gaan het weekend weg en de tafel is een verzamelpunt voor mee te nemen spullen geworden. Gezellig voor de TV dus eten. Die dan  niet aan mag van papa. Want aan onder het eten TV kijken heeft papa een broertje dood. Dus gesprekjes van hoe het op school was en dergelijke onderwerpen die je aan- of bij de tafel in dit geval, behoort te bespreken. En dan verdwijnt mama, want tennis, en dan verdwijnt Ebru, want afgesproken met een vriendje en dan verdwijnt Mert, want voetballen op straat.

En papa zit in zijn eentje na te tafelen... Maar dat geeft niet, want nu kan ik mooi even bloggen, een JPSje opsteken, een senseo maken, en mijn tas in gaan pakken voor het weekend.

Oh ja, en de tafel afruimen, de vaatwasser inpakken, keuken strak maken en verdere kuisende maatregelen.





1 opmerking:

  1. Niet vergeten wat zooi op tafel en op de grond te laten liggen dan ziet de boel er "bewoond" uit. Schijnt de oplossing te zijn tegen ongenode gasten. In ieder geval een leuk weekend, mooi weer en veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...