donderdag 22 september 2011

22 september

Onze trouwdag in 2000. Het was die dag stralend weer. Als ik de foto's terug zie valt met name op dat ik een kilootje of tien lichter woog... Nu zijn we elf jaar verder en we hopen nog heel veel jaren samen te kunnen zijn met onze kinderen.

Helaas heb ik een beetje afgeleerd om al te ver in de toekomst te kijken. De rauwe werkelijkheid maakt vaak dat alles anders loopt dan je graag zou willen of in ieder geval anders dan je dacht dat het zou gaan. ... Veel mooie dingen worden door het echte leven ingehaald. Als je de koptekst van dit blog leest weet je wel wat ik hiermee bedoel.

Voor vandaag: een gewone werkdag, met een felicitatie per WhatsApp. En dat is wel heel schandelijk natuurlijk. Als goedmakertje een lekker luchtje gekocht en heel romantisch met de kids naar de MD...
En vanavond komen opa en oma een stukje taart eten. 



1 opmerking:

  1. GEFELICITEERD! Jullie allebei natuurlijk. Wat vliegt de tijd. Zie ons nog zo tussen de middag een uitsmijter op een terras in het centrum van Enschede eten op jouw kosten.

    BeantwoordenVerwijderen

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...