vrijdag 30 maart 2012

Schorem.

Het is natuurlijk ook lastig voor Wilders. Eigenlijk geeft hij in zijn hart CDA en VVD gewoon gelijk als die willen bezuinigen en hervormen. Want Wilders is gewoon een rechtse VVDer. En die heeft helemaal niet zoveel op met AOW, zorgpremies en ontslagrecht.

Maar hij heeft zich aan zijn Henk en Ingrids gecommitteerd. Dus wil hij alleen maar meedoen als er bezuinigd wordt op ontwikkelingshulp.

En het is een schande, echt een schande dat nu daadwerkelijk geruchten gaan dat er een miljard bezuinigd gaat worden op ontwikkelingshulp. Iemand als Maxime Verhagen, toch iemand die zich christelijk durft te noemen, gaat dat voor zijn rekening nemen. En op zondag gewoon naar de kerk gaat. Ik heb er geen woorden voor. Als het waar is wat ik allemaal lees op internet.

Als het CDA nu niet ontploft, als er nu geen beweging op gang komt die dat akelige mannetje eens op zijn plaats zet, dan weet ik het niet meer. Oud ministers schijnen aan de bel te trekken. En niet de minste. Lubbers, De Jong, Bot, van de Broek... Er is dus nog hoop.

Maar het stemt niet tot vrolijkheid. Het stemt tot immense triestheid. Het is verwording van een ooit tolerante, waardenvolle en vrije samenleving. Nederland wordt er niet beter op.

En Rutte blijft maar lachen. Waarom eigenlijk?
---

Oud premier de Jong

De fractie

Lubbers


1 opmerking:

  1. Als het aan mij lag werdt ontwikkelingshulp helemaal geschrapt. Aangezien dat geld bij de verkeerde personen komt. Dat geld komt alleen in de zakken van de corrupte regeringen daar. Oftewel dient het geen enkel doel. Sterker nog Het werkt juist tegen de bevolking daar de regeringen er wapens etc voor kopen om volk onder de duim te houden. dus laten ze eerst zorgen dta dta geld nuttig gebruikt wordt dan kijken we maar verder. Daarbij zijn er veel betere dingen om te bezuinigen. bijv niet de aankoop van die stomme jfk straaljagers die vele miljarden per stuk kosten.

    BeantwoordenVerwijderen

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...