zaterdag 11 oktober 2014

Weerzien

Naar aanleiding van het vorige blogje over de Pokemonkaartjes van Mert nam Wessel contact op en meldde dat hij nog veel Pokemonkaarten had liggen. Wessel was de boezemvriend van Sjoerd en is destijds zeer betrokken geweest tijdens de ziekte en het overlijden van Sjoerd in 2009 en 2010. Ze kenden elkaar vanaf groep 1 van de basisschool en trokken heel veel samen op. In het eerste weblog over Sjoerd is Wessel grotendeels aangeduid als "Wee".  Dit paste in de sfeer van het blog. Sjoerd was immers "Quil".

Natuurlijk liet Mert zich dat geen twee keer zeggen en zo stond afgelopen woensdag een lange, bijna volwassen jongeman van nu 18 jaar voor de deur. Ik had hem nog wel eens een paar keer gezien sinds 2010, maar dit was wel heel leuk. En Mert blij natuurlijk. Een hele map met cards en ook nog een stapeltje zeer bijzondere exemplaren. De map ging naast het bed en de volgende morgen moest alles mee naar school natuurlijk. Helaas voor hem ging dat feest niet door... Waarover later een keertje meer. Want dat is een heel verhaal.

Wessel en Mert. Ik denk dat Sjoerd het met genoegen heeft bekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...