zondag 23 juli 2017

Dag 1. Reisdag 1

Zo. We hebben er lang naar uit gekeken, maar vanmorgen was het dan zover. We gaan op vakantie. Naar Turkije. Met de auto. En wel vier weken lang.
Een hele onderneming die slechts enkelen weten te waarderen. het merendeel van de mensen schudt meewarig met het hoofd: " Die zijn gek. 2500 kilometer rijden door enge landen. En dan nog maar in Istanbul zijn. En ook nog Turkije 2017. Straks worden ze opgepakt of erger..." 

Ik weet het wel. En ze hebben geen gelijk. Want vanaf het moment van wegrijden begint de vakantie. Zoals dat hoort. Met broodjes en een koelbox. En gekookte eieren en allemaal lekkere dingen die voor ons zijn klaargemaakt door lieve familie.

En natuurlijk een thermoskan koffie voorin. En muziek en films voor de kinderen. Die prinsheerlijk achterin zitten met alle geneugten en gemakken van vakantie 2.0. Beeldschermen in diverse soorten en gescheiden door een muur van een tas. Zodat ze elkaar niet kunnen slaan... En dat hebben ze dan ook niet gedaan. 

Op de onderstaande foto's een impressie van ons rijdende huisje vandaag. 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...