dinsdag 18 oktober 2016

MST

Mijn moeder is twee weken geleden opgenomen voor een operatie aan de buikwand. Er zat een breuk en die moest worden gedicht. Ze is 80 jaar en dan is dat allemaal niet meer zo vanzelfsprekend natuurlijk. De opname en het herstel heeft precies twee weken geduurd, maar nu mag ze gelukkig naar huis. De afgelopen weken dus veelvuldig het mooie nieuwe MST bezocht. En echt, het is een mooi ziekenhuis. Nieuw, fris en modern. Allemaal eenpersoonskamers en voorzien van alle moderne snufjes. Zo heeft iedere patient de beschiking over een iPad en daar moet je je mee vermaken. Muziek luisteren, TV kijken, maar ook je dagelijkse menu samenstellen.

Voor een 80-jarige teveel van het goede. Hoe intuitief een iPad ook mag zijn, voor mijn moeder een brug te ver. Gelukkig was het personeel niet te beroerd om een handje te helpen.

Nu gaat ze naar huis. We halen haar zo op en zullen zien hoe het gaat de komende dagen. Gelukkig is de thuiszorg ingeschakeld. En gelukkig hebben we herfstvakantie.

En gelukkig is het mooi weer. Erg belangrijk voor mijn moeder... Dat zal het verdere herstel hopenlijk bespoedigen.

Nieuw MST. Een doolhof van gangenstelsels

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rijen…

 … Bij de Bulgaarse grens 2 uren in de rij, bij de Servische grens twee uren en bij de Hongaarse grens 4,5 uur. Orban wil geen vreemdelingen...